2009-05-22 12:57:28• hírek • x

Alufelnik a legjobb áron

Az Anvelopenet.ro internetes autós szaküzlet minőségi német alufelnikkel bővítette kínálatát.

Három vezető német felnigyártó cég minőségi termékeivel bővült nemrégiben az Anvelopenet.ro webáruház termékkínálata, így európai térhódításukat követően Romániában is könnyen elérhetővé válnak a Magma, CMS és Autec könnyűfém felnik.

A német minőség jeles képviselőiről van szó, melyek több mint száz éve tartják mozgásban a földet. A Kronprinz cég által kifejlesztett Magma felnik a több éves tapasztalatnak és folyamatos fejlesztésnek köszönhetően kerültek be az alufelnik legmagasabb minőségi osztályába. Az egyedi dizájnnal rendelkező könnyűfém ötvözetek magasan megfeleltek a Németországban elvégzett kötelező biztonsági teszteknek. A vásárlók a termékek között könnyen kiválaszthatják az elegánsabb vagy sportosabb, négy és ötlyukas felniket.

Az Autec felnik védjegye a tökéletes harmónia az innovatív dizájn és a kiváló minőség között. Az Anvelopenet.ro webáruházban a gyártó legújabb, 2009-es termékei vásárolhatók meg. Hosszú, fejlesztéssel és a legapróbb részletekre való gondos odafigyeléssel töltött évek gyümölcsi az Autec felnik, melyek amellett, hogy szépek, a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.

A CMS cég vezető gyártója a könnyűfém kerekeknek, több mint 4 millió minősségi felnit adnak el évente, olyan nagy autógyártóknak, mint Bentley, Peugeot, Toyota, vagy a Volkswagen. A világszerte elismert cég személyautók, városi luxus terepjárók és kis haszongépjárművek számára egyaránt tervez és gyárt felniket, melyek akár kimagaslóan sportos vagy elegáns optikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

A kiemelkedő minőségű könnyűfém felnik most elérhető áron megvásárolhatók az Anvelopenet.ro webáruházban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: